Правила и Условия

Поръчка
Поръчките ги очакваме
През сайт: WWW.OFFFICEMAX.BG
По имейл: office@officemax.bg
По телефон: 024 68 69 70, 08999 55 882, 0890518080
На място: гр. София бул. Цариградско шосе №20


Доставка:
- Безплатна за територията на гр. София на стойност над 50 лв. без ДДС.
- При поръчка на стойност под 50 лв. без ДДС цена за доставка 5 лв. без ДДС.
За доставки извън територията на гр. София фирма Темпълтън ЕООД работи с куриери и таксата по куриерските разходи се поема от Клиента..

- Срок за доставка до 24 часа след потвърждаване на приета поръчка изключенията са описани в „Информация за доставка“ или договорени допълнително с Клиента


Начин на плащане.
Плащане в брой
-Плащане в брой може да бъде направено на доставчика при получване на стоката.
С наложен платеж
- Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката става при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.
С банков превод
- При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на Темпълтън ЕООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. При доставка на стоката не дължите нищо на доставчика.
Всички други изключения се уговарят допълнително


Рекламации
- Рекламации относно липсващи количества и явни дефекти се предявяват в момента на доставката.
- При случаи на скрит дефект на стоката, несъответствие с обявения размер или обявената търговска марка, имате право да предявите рекламация в едноседмичен срок от датата на фактурата.
- Вследствие на рекламацията можете да приемете замяна на продукта или получаване обратно по споразумение на заплатената сума.
- Рекламираната стока следва да се предостави на търговеца в търговски вид, в своята оригинална опаковка заедно с придружаващата я документация.
При рекламация следва да се попълни и обяви в
http://www.officemax.bg/index.php?route=account/return/addПраво на отказ
- Клиента има правото да се откаже от поръчка в срок от 14 работни дни, cъглacнo чл. 50, aл. 1 oт ЗЗП,
- Върнатата стока следва да се предостави на търговеца в търговски вид, в своята оригинална опаковка заедно с придружаващата я документация.
- Разходите по върнатата стока се поема от Клиента
- Не се връща стока, при поръчката на услуга, производство, стока претърпяла монтаж и сглобяване, рекламни материали, стоки претърпяли печат и брандиране и други персонализирани стоки.